Beste Blackjack Inzet Strategie

Omdat blackjack een van de bekendste casinospellen is, zijn er een hoop mensen aan de slag gegaan om een inzet strategie te bedenken voor het spel. Het doel hiervan is natuurlijk om zoveel mogelijk winst te behalen. Sommige mensen trekken het effect van deze inzet strategieën in twijfel maar wij zijn van mening dat ze daadwerkelijk effect hebben. Door de jaren heen zijn er een aantal inzet strategieën bedacht. Deze zullen we voor je toelichten dus lees snel verder.

De paroli strategie

De eerste strategie die we toelichten is de paroli strategie. Deze strategie werkt als volgt. Je zet een bedrag in en als je wint, verhoog je de inzet bij de volgende ronde. Een voorbeeld is dat je €10 inzet, je wint en de volgende ronde zet je €12 in. Als je verliest blijft je inzet gewoon €10. Een belangrijk punt is dat je een doelstelling bepaald betreft en zodra je deze behaald hebt begin je weer bij je originele inzet, in dit geval dus €10.

De parlay strategie

Deze strategie lijkt er veel op de paroli strategie. Je verhoogt je inzet niet bij elke winst, maar verdubbelt de inzet. Deze strategie wordt dan ook wel de piramide strategie genoemd. Een voorbeeld van de parlay strategie is dat je begint met en inzet van €2, als je wint wordt dit vier, acht, zestien enzovoort. Verlies je, dan begin je weer bij twee.  Bij de parlay strategie is het ook belangrijk om een winst met jezelf af te spreken, vervolgens begin je dan weer bij je eerste inzet.

De martingale strategie

Ook de martingale strategie lijkt er op de paroli en parlay strategie maar is net anders. Deze strategie werkt namelijk omgekeerd, bij elk verlies verdubbel jij je inzet. Je maakt dus als het ware al je verliezen weer goed. Zodra je wint begin je weer met je eerste inzet. Een voorbeeld is dat je begint met €4 en zodra je verliest verdubbel je dit naar €8. Let wel op dat je niet tot het tafellimiet komt want dan verlies je een groot bedrag.

Dit zijn de meest gebruikte inzet systemen voor het spelen van blackjack, er zijn er nog meer maar een van deze raden wij het meest aan. Daarnaast is het altijd verstandig om je inzet strategie eerst te oefenen door gratis roulette te spelen en als je het dan onder de knie hebt kun je met geld gaan spelen.